Beyaz Yalan Dizisi Ebru - Ebru Aytemur Kimdir?

Daha önce Adanallı, Nizama Adanmış Ruhlar ve Sungurlar gibi dizilerde rol alan genç ve güzel oyuncu Ebru Aytemur Beyaz Yalan dizisi ile geri dönüyor.

Show TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Beyaz Yalan çok yakında başlıyor. Dizinin başrollerinde Kutsi ve Deniz Baysal yer alıyor. Dizide ayrıca Ebru Aykaç, Ege Aydan, Onur Dikmen, Ebru Aytemur, Çağlar Sayın, Seher Terzi, Çetin Karakul, Biran Damla Yılmaz, Fatih Dokgöz ve Dilara Topuklular gibi pek çok sevilen isim yer alıyor. Dizinin dikkat çeken bayan oyuncularından biri olan Ebru Aytemur Beyaz Yalan dizisinde gerçek ismiyle aynı olan Ebru karakterini canlandıracak.

Beyaz Yalan Dizisi Ebru Kimdir? Gerçek Adı Ne?


Beyaz Yalan dizisindeki Ebru karakterini güzel oyuncu Ebru Aytemur canlandırıyor. Genç oyuncu daha önce ATV'de yayınlanan Adanalı dizisinde Oktay Kaynarca, Serenay Sarıkaya ve Mehmet Âkif Alakurt gibi oyuncularla birlikte rol almıştır. Ayrıca STV'de yayınlanan Nizama Adanmış Ruhlar ve Sungurlar dizilerinde Elif karakterini canlandırmıştı. Güzel oyuncu Beyaz Yalan dizisi ile tekrar ekranlara dönüyor. Önceki dizilerinde oldukça başarılı bir performans sergileyen Ebru Aytemur'un Beyaz Yalan'da nasıl bir oyunculuk sergileyeceği merak konusu.
Etiketler: Beyaz Yalan Ebru Kimdir? Beyaz Yalan Ebru Kim? Beyaz Yalan Ebru Gerçek Adı Ne? Beyaz Yalan Ebru Gerçek İsmi, Beyaz Yalan Ebru, Ebru AytemurKimdir?  Ebru AytemurBiyografisi, Ebru Aytemurinstagram Adresi, Ebru Aytemur Twitter Adresi,  Ebru Aytemur Dizileri, Ebru Aytemur Kaç Yaşında? Ebru Aytemur Fotoğrafları, Ebru Aytemur Resimleri, Ebru Aytemur Beyaz Yalan Dizisi, Ebru Aytemur Eski Hali,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder