Tutar Mı Tutar Dizisi Oyuncuları ve Konusu - Show TV

Yaz ayları için birbirinden iddialı diziler hazırlanıyor. Bunlardan biri de Show TV'de yayınlanacak olan Tutar Mı Tutar ismi dizi. Tanıtım fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanan dizinin başrollerinde Paşhan Yılmazel, Cahit Gök, Ceyda Ateş ve Su Kutlu gibi genç oyuncular yer alıyor. Bir mahallede geçen dizide sıradışı olaylar esprili bir şekilde işlenecek.

Tutar Mı Tutar Dizisi Oyuncuları / Oyuncu Kadrosu


Tutar Mı Tutar dizisinin başrollerinde  Fırtına, Bir Bulut Olsam, Ezel ve Urfalıyım Ezelden gibi dizilerde rol alan yakışıklı oyuncu Cahit Gök ve  Hayat Bilgisi dizisinde canlandırdığı Ortega Sedat karakteri ile hafızalara kazınan Paşahan Yılmazel yer alıyor. Dizide ayrıca Ulan İstanbul dizisinde canlandırdığı Şehriban karakteri ile büyük beğeni toplayan Zeynep Kankon de rol alıyor.


Paşhan Yılmazel - Cemal
Cahit Gök - Ayhan
Ahmet Kürşat Öçalan - Çağrı
Bahadır Efe - Seyyar Taner
Hilmi Özçelik - Ali Reşat
Zeynep Kankonde - Neriman
Ceyda Ateş - Süreyya
Su Kutlu - Işık
Açelya Özcan - Tomris
Rıza Sönmez - Kemal
Selen Uçer - Piraye
Barış Aytaç - Efe
Ferdi Sancar - Tahir
Celal Tak- Nazım
Caner Alkaya - Bakkal Gazi
Ferhat Baynal - Fero
Kerem Muslugil - Sait Hoca
Tuna Arman - Kuaför Selen

Tutar Mı Tutar Dizisi Konusu / Hikayesi


Cemal ile Ayhan bir sabah uyandıklarında kendilerini bir dizinin ortasında bulurlar. İlk başlarda dizinin içinden çıkmak için uğraşsalar da zamanla dizinin geçtiği mahalleye alışırlar. Mahalleli ile kaynaşan iki arkadaş kaçmaktan vazgeçer. Cemal ile Ayhan'ın karar değiştirmesinde mahallenin güzel kızlarının payı da büyüktür.

Tutar Mı Tutar Dizisi Hangi Kanalda? Ne Zaman Başlıyor?


Tutar Mı Tutar Show TV'de ekrana gelecek. Tanıtım fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanan dizisinin yayın tarihi ise henüz açıklanmış değil.

Etiketler: Tutar Mı Tutar Dizisi, Tutar Mı Tutar Oyuncu Kadrosu, Tutar Mı Tutar Oyuncuları, Tutar Mı Tutar Dizisi Konusu, Tutar Mı Tutar Dizisi Hikayesi, Tutar Mı Tutar Show TV, Tutar Mı Tutar Ne Zaman Başlıyor? Tutar Mı Tutar Hangi Gün Başlayacak? Tutar Mı Tutar Hangi Kanalda? Tutar Mı Tutar Dizisi Fotoğrafları ve Resimleri, Gerçek Adı, Gerçek İsmi, Tutar Mı Tutar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder