TATLI KÜÇÜK YALANCILAR DİZİ OYUNCULARI KİMLER KONUSU NEDİR STAR TV

TATLI KÜÇÜK YALANCILAR

Star Tv ekranlarında yeni başlayacak olan bir diğer dizi ise Tatlı Küçük Yalancılar isimli yeni dizidir. Merakla beklenen Tatlı Küçük Yalancılar dizi oyuncuları kimlerdir ve konusu nedir bugünlerde en çok sorulan sorulardan birisi dizi ile ilgili olarak bu sorulardır. 

Star Tv Tatlı Küçük Yalancılar dizi oyuncular arasında Büşra Develi, Bensu Soral, Dilan Çiçek Deniz, Merve Çağıran, Beste Kökdemir, Gökçe Yanardağ, Burak Deniz gibi başarılı bir çok isim ye almaktadır. 

Aynı üniversitede okuyan 5 kız arkadaşın beraber gittikleri bir parti sonucunda içlerinden birinin esrarengiz ölümü ve bu ölüm sonrası diğer 4 kızın yaşadıkları olayların anlatıldığı Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde kim hangi karakteri canlandırmaktadır ve dizinin tüm oyuncu kadrosunu yazımızda bulabilirsiniz. İşte yeni Talı Küçük Yalancılar dizisi ile ilgili merak edilenler.

Tatlı Küçük Yalancılar Dizi Oyuncuları Kimler 

Tatlı Küçük Yalancılar Aslı Bensu Soral Kimdir>>
Tatlı Küçük Yalancılar Selin Büşra Develi Kimdir>>
Tatlı Küçük Yalancılar HandeMelisa Şenolsun Kimdir>>
Tatlı Küçük Yalancılar Ebru - Dilan Çiçek Deniz Kimdir>>
Tatlı Küçük Yalancılar Açelya - Beste Kökdemir
Tatlı Küçük Yalancılar Janset - Merve Çağıran Kimdir>>
Tatlı Küçük Yalancılar Asuman Gökçe Yanardağ
Tatlı Küçük Yalancılar Bahadır - Kubilay Tunçer
Tatlı Küçük Yalancılar Emel - Almıla Uluer Atabeyoğlu
Tatlı Küçük Yalancılar Toprak - Burak Deniz Kimdir>>
Tatlı Küçük Yalancılar Barış - Mehmet Ozan Dolunay
Tatlı Küçük Yalancılar Ilgaz - Kan Yılmaz
Tatlı Küçük Yalancılar Melis - Esra Ruşan
Tatlı Küçük Yalancılar Seçkin - Deniz Can Aktaş

Tatlı Küçük Yalancılar Dizi Konusu

Aynı üniversitede okuyan beş yakın arkadaşın, hep beraber eğlendikleri bir gecenin sonunda, aralarından birinin aniden kayıplara karışması, geride kalan dört genç kızın hayatını alt üst etmiştir. Bu olayın ardından uzun süre görüşmeyen Selin, Hande, Aslı ve Ebru, Açelya’nın ortadan kayboluşunun yıldönümünde, özel mesajlar almaya başlarlar. Sadece Açelya’nın bildiği, bilebileceği tatlı küçük yalanlarını ve sırlarını içeren mesajlar, dört arkadaşı akıl almaz maceralar sürükleyecektir. 
Bir bilinmezin peşinde iz sürdükleri, başlarına açılan belalardan kurtulmaya çalıştıkları anlarda sık sık yüreğimiz ağzımıza gelecek. Biz de onlar gibi, dört genç kızın en yakınındaki kişilerden bile şüphelenecek, “A”nın kim olduğunu bulmaya çalıştıkları bu yolculukta heyecanla onları takip edeceğiz.

tatlı küçük yalancılar, tatlı küçük yalancılar dizi oyuncu isimleri, tatlı küçük yalancılar dizisinde kim kimdir, tatlı küçük yalancılar dizi konusu, tatlı küçük yalancılar ne zaman başlıyor, tatlı küçük yalancılar karakter isimleri, tatlı küçük yalancılar dizisi resimleri, tatlı küçük yalancılar dizisi tüm oyuncu isimleri, küçük tatlı yalancılar dizisi, tatli kucuk yalancilar, star tv tatlı küçük yalancılar görselleri,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder