Sen Benimsin Nağme - Rüveyda Öksüz Kimdir?

Adı Mutluluk ve İnadına Aşk gibi gençlik dizileri ile yaza hızlı bir giriş yapan Fox TV orta yaştaki izleyicilerini de unutmadı. Daha çok orta yaş izleyici kitlesine hitap etmesi beklenen Sen Benimsin dizisi çok yakında izleyicilerle buluşacak. Başrollerinde Gökhan Keser ve Rüveyda Öksüz'ün rol aldığı dizide zorluklarla mücadele eden iki aşığın hikayesi anlatılıyor. Rüveyda Öksüz sevdiği adamın ailesi tarafından istenmeyen Nağme karakterini canlandırıyor.

Sen Benimsin dizisinin, Karagül'ün sezon finali yapmasından sonra cuma akşamları ekrana gelmesi bekleniyor.

Sen Benimsin Nağme Kimdir? Nağme'nin Gerçek Adı Ne?


Sen Benimsin dizisindeki Nağme karakterini güzel oyuncu Rüveyda Öksüz canlandırıyor. Fakir bir ailenin kızı olan Nağme tesadüfen Ejder'le karşılaşır. Kısa sürede birbirlerine aşık olan Ejder ile Nağme evlenme kararı alırlar. Zengin bir ailenin oğlu olan Ejder evlilik kararını ailesine söyler. Ama ailesi bu evliliğe karşı çıkar. Ejder ise Nağme ile evlenmeye kararlıdır. Ailesini karşısına alma pahasına Nağme ile evlenecektir. Ancak ailesi de en az Ejder kadar kararlıdır. Bu evliliğe mani olmak için her yolu denerler.

Rüveyda Öksüz Kimdir? (Biyografisi)


Rüveyda Öksüz 1994'de İstanbul'da dünyaya geldi. 21 yaşında olan güzel oyuncu İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Astronomi ve Uzay Bilimleri bölümünde eğitim gördü. 2013 yılında katıldığı Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasında birinci olarak dikkatleri üzerine çekti. İlk olarak geçtiğimiz sezon Show TV'de yayınlanan Ezra isimli dizide rol aldı. Dizi istenen reyting grafiğini yakalayamayınca kısa sürede yayından kaldırıldı. Ezra dizisinde istediği başarıyı elde edemeyen Rüveyda Öksüz'ün Sen Benimsin dizisinde nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder