Kiralık Aşk Dizisi Konusu Ve Oyuncuları

KİRALIK AŞK DİZİSİ 
2015 yaz sezonu yepyeni dizilere ev sahipliği yapıyor ve televizyon kanalları bu yeni yaz sezonu dizilerini bir biri ardına tanıtmaya devam ediyor bu yaz ekranlarda yine çok fazla dizi göreceğiz. Asıl merak edilen ise bu dizilerden hangisinin kalıcı olacağı yada geçen sezon yaşanan yayından kaldırılma veya erken final gibi durumların bu yaz sezonu dizilerinin bu durumu yaşayıp yaşamayacağı. Bu yaz hangi dizi daha başarılı olacak birlikte göreceğiz. Star Tv'nin yeni dizilerinden birisi Kiralık Aşk dizi yakından başlıyor. Aşk ısmarlanabilir mi ? Yoksa bize dağıtılan ele razı mı gelmek zorundayız.

Dizinin yapımcılığını 1 Erkek 1 Kadın adlı dizinin yapımcısı olan Ortaks Yapım üstleniyor.Senaryosunu yazan isim Meriç Acemi oluyor. Baş rollerinde ise Elçin Sangu ( Defne ) ile Barış Arduç (Ömer) rol alıyor. Sevilen bu iki ismin dizide yaşadıkları tatlı ve komik aşkın hikayesi seyirciyi ekrana kilitleyecek gibi görünüyor.

Kiralık Aşk dizisi farklı konusu ve başarılı oyuncu kadrosu ile bu yazın iddialı dizileri arasında yer alıyor. Star Tv'nin bu yaza damga vuracak olan dizisi Kiralık Aşk çok yakında ekranlarda yerini alarak seyircisi ile buluşacak. Kiralık Aşk dizisinin izlenme oranları ise merakla bekleniyor.Aslında bu sezon yayına giren bütün dizilerin akıbetinin ne olacağı az çok seyirci tarafından tahmin edilebiliyor.

Son bir kaç sezona baktığımızda ekranlarda artık romantik komedi türünde diziler daha çok ilgi görüyor seyirci artık o eski türden dizileri gergin geçen ve olayları bitmeyen dizileri izlemiyor. Daha çok içinde eğlenceli bir aşk olan ve bol bol güldüren dizileri daha çok izliyor. Diğer dizilerin yayından kaldırılmaları bu sebeple olsa gerek ki bu kadar çok dizi varken sadece bazıları istediği başarıyı elde edebiliyor.

Kiralık Aşk Dizisi Konusu 
Defne hayatını garsonluk yaparak kazanan kendi halinde orta sınıflı bir maddi geliri olan kızdır. Bir günde hayatı bambaşka bir boyut alan Defne kendisini bir aşk oyununun içinde bulur.6 ay sürecek olan bu aşk oyununu bir anda kabul eder ve kendisini oyunun akışına bırakır. Yakışıklı ve başarılı bir iş adamını kendisine aşık etmesi gerekir oyuna göre.

Bu oyunun içinde yakışıklı iş adamını kendisine aşık etmeye çalışırken ona yardımcı olacak isim ise sevdiği adam olacaktır. Defne'nin kendisini sevdiğinden habersiz olan adam onun başka birini kendisine aşık etmesine yardım eder. Bu aşk üçlemesinde yaşanan eğlenceli ve komik olayları ekranlara getirecek olan Kiralık Aşk dizisi yakında başlıyor.

Kiralık Aşk Dizisi Oyuncuları
Bu yazın yeni başlayacak olan dizileri arasında yer alan Kiralık Aşk dizisi Star Tv ekranlarında tanıtımları ile seyircisinin karşısına çıktı. Eğlenceli konusunun yanı sıra oyuncu kadrosu ile de adından söz ettirmek isteyen dizinin oyuncuları sevilen ve başarılı isimlerden oluşuyor. İşte Kiralık Aşk dizisi oyuncuları ;

Kiralık Aşk Dizisi - DEFNE - Elçin Sangu Kimdir
Kiralık Aşk Dizisi - ÖMER - Barış Arduç
Sinem Öztürk
Salih Bademci
Hatice Aslan







dizi,kiralık aşk dizisi,star 2015 dizi,kiralık aşk dizi oyuncuları,kiralık aşk dizisi konusu,kiralık aşk dizisi ne zaman,kiralık aşk dizisi defne kimdir,kiralık aşk ömer kimdir,kiralık aşk dizisi müzği şarkı sözleri,kiralık aşk dizisi nerede çekiliyor,defne kimdir kiraık aşk,kiralık aşk defne,star tv yeni diziler 2015,kiralık aşk hikayesi konusu,kiralık aşk dizisi oyuncuları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder