Aşk Zamanı Eda - Nihan Balyalı Kimdir?

Güzel oyuncu Nihan Balyalı, Aşk Zamanı dizisi ile yeniden ekranlarda. Genç oyuncu Aşk Zaman'ı dizisinde Yavuz Bingöl'ün canlandırdığı Orhan'ın beş kızından biri olan Eda'yı canlandırıyor. Nihan Balyalı'nın kardeşlerini ise Burcu Binici, Müge Bayramoğlu, Büşra Ayaydın ve Rüya Gönderen canlandırıyor. Nihan Balyalı ile Burcu Binici daha önce de TRT'de yayınlanan 6 Mantı isimli dizide birlikte rol almışlardı.

Aşk Zamanı Eda Kimdir?


Orhan'ın ortanca kızı olan Eda kendi halinde, konuşkan ve sevecen bir kızdır. Ev işleri ile ilgilenmeyi seven Eda ailenin hamaratı olarak öne çıkar. Kardeşleri ile yakından ilgilenen Eda'nın tek hayali bir gün kendi yuvasını kurup evini kadını olmaktır.

Nihan Balyalı Kimdir?


Nihan Balyalı'nın Biyografisi: İstanbul'da dünyaya gelen Nihan Balyalı, 1 Ocak 1986 doğumludur. Yeditepe Üniversitesi'nden mezun olan güzel oyuncu ayrıca özel bir tiyatroda oyunculuk eğitimi de aldı. 1.60 boyunda olan güzel oyuncunun kilosu ise 45'dır.

Nihan Balyalı Instagram Fotoğrafları / Resimleri

Nihan Balyalı'nın Rol Aldığı Diziler: İlk olarak ATV'de yayınlanan Canım Ailem isimli dizide rol aldı. Daha sonra ise Bizim Yenge, Kızım Nerede, Bulutların Ötesi, Altı Mantı ve Emanet gibi dizilerde de rol aldı. Ayrıca  Bellona, Ülker, Pınar, Turkcell, Teb, Vodafone ve Arçelik gibi bir çok ünlü markanın reklam filminde oynadı. Aşk Zamanı dizisi ile yeniden kamera karşısına geçen güzel oyuncu Eda karakterini canlandırıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder