Ne Münasebet Dizisi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu - Ne Münasebet Dizisi Ne Zaman Başlıyor

NE MÜNASEBET DİZİSİ

Yaz sezonun başlaması ile yeni sezonun dizileri de bir bir belli olmaya başladı. Dizilerin sezon finali yapması ile ekranlar yeni yaz dizilerine merhaba diyecek.

Yaz sezonunda ekranlarımızda olacak bir çok dizi çekimlerine başladı.

Bunlardan biriside Ne Münasebet dizisi, dizinin başrol oyuncusu olarak Berrak Tüzünataç ve Serkan Altunorak ile anlaşıldı ve çekimleri başladı ancak çekimleri beğenmeyen yapımcı dizinin başrol oyuncularını değiştirmeye karar  verdi.

Son olarak Küçük Ağa dizisinde başrol de Ali karakteri ile izlediğimiz Sarp Levendoğlu, Ne Münasebet dizisinin erkek başrolü olarak karşımıza çıkacak. Sarp Levendoğlu'na eşlik edecek olan bayan partner ise son olarak Aşktan Kaçılmaz dizisinde Yasemin karakterinde izlediğimiz Pelin Akil oldu.

Bir çok projede yer alan Pelin Akil yeni sezonda Ne Münasebet dizisi ile karşımıza çıkacak dizide Nil karakteri ile izleyeceğimiz Pelin Akil dizide adaleti savunan bir avukatı canlandıracak.

Yakında Show Tv'de izleyici ile buluşacak olan Ne Münasebet dizisinin yapımcılığını ise ARC Film üstleniyor. www.once-burada.com

NE MÜNASEBET DİZİSİ KONUSU 
Kendi imkanları ile okuyup ideailst bir avukat olan Nil, adaletin peşindedir. Güzel bir kadın olmasına rağmen kendini hiç beğenmeyen kendine güvenmeyen bir kadındır.

Demir ise zengin çocuğudur, babasının zoru ile Hukuk fakültesini bitirmiş ve avukat olmuştur. Ancak zor bir karakterdir Demir, insanları anlamaya çalışmaz ve günü yaşamaya çalışır seyahat eder ve amatör belgeseller çeker.

Bu iki zıt karakter zorunlu bir şekilde iş arkadaşı olur.Nil ve Demir zıt karakterdedir ancak ikisinin hedefi de aynıdır ve çiftimiz romantik ve komik maceralarını izleyeceğiz Ne Münasebet dizisinde...

NE MÜNASEBET DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Sarp Levendoğlu - Ne Münasabet Dizisi Demir Kimdir
Pelin Akil - Ne Münasabet Dizisi Kimdir
Bengi İdil Uras Kimdir
İnan Ulaş Torun Kimdir
Cihat Tamer Kimdir
Ayşe Kökçü Kimdir
Hakan Altıner Kimdir
Ayşen Sezerel Kimdir
Pınar Şenol Kimdir
Gizem Güven Kimdir
Bahar Akça Kimdir
Mert Yavuzcan Kimdir

NE MÜNASEBET DİZİSİ RESİMLERİ




ne münasebet dizisi, ne münasebet dizisi oyuncuları, ne münasebet dizisi konusu, ne münasebet hikayesi, ne münasebet ne zaman başlıyor, ne münasebet hangi kanalda, ne münasebet dizisi nerede çekiliyor, ne münasebet dizisi müziği, ne münasebet dizisinde çalan şarkı, ne münasebet nil ile demir resimleri, ne münasebet nil ile demir aşkı, ne münasebet dizisi nil daha önce hangi dizilerde oynadı, ne münasebet dizisi hangi günler, ne münasebet nil resimleri, ne münasebet demir resimleri, ne münasebet nil kimdir, ne münasebet demir, kimdir,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder