Nağme (leyla Feray) Kimdir - Ömrüm Sessiz Bir Çığlık Dizisi Nağme Kimdir


Ömrüm Sessiz Bir Çığlık Dizisi Nağme Kimdir 

Fox Tv ekranlarının yeni dizisi Ömrüm Sessiz Bir Çığlık hem başarılı oyuncu kadrosu hemde konusu ile dikkat çekmeye hazırlanan diziler arasında yer almaya aday.

Şu sıralar televizyon kanalları var olan dizilerin sezon finallerinin ardından yeni dizilerinin tanıtımlarını yapmaya başlamış durumda hemen hemen her kanalda yeni bir dizinin başlaması bekleniyor.

Ömrüm Sessiz Bir Çığlık dizisinde güzelliği ve oyunculuk adına gösterdiği büyük yetenek ile dikkat çeken isimlerin başında canlandırdığı Nağme karakteri ile Leyla Feray oluyor.

Leyla Feray Ömrüm Sessiz Bir Çığlık dizisinde Nağme karakterini canlandırarak her zaman olduğu gibi seyirciden tam not almayı başaran başarılı bir oyuncudur.

LEYLA FERAY KİMDİR 

İstanbul doğumlu olan başarılı ve güzel oyuncu Leyla Feray oyunculuk eğitimini Koç Üniversitesi Medya ve Görsel Sanatlar bölümünde okuyarak tamamladı.

Doğum Tarihi : 8 Mayıs 1993
Yaşı : 21
Doğum Yeri : İstanbul
Burcu : Boğa
Boyu : 173 cm
Kilosu : 55 kg
Göz Rengi : Kahverengi

Leyla Feray ilk oyunculuk deneyimi olan Ben Onu Çok Sevdim adlı dizi ile bir anda ekran başındakilerin dikkatini çekmiş ve adında sıkça söz ettirmeyi başarmış bir isimdir. Daha sonra kendisini farklı dizilerde gören sevenleri Leyla Feray'a büyük bir destek olmuşlardır.

Leyla Feray’ ın Oynadığı Diziler

Paşa Gönlüm Dizisi ( Türkan )
Ben Onu Çok Sevdim ( Sinem )
Üç Arkadaş ( Gül Peri )
Ömrüm Sessiz Bir Çığlık ( Nağme )





ömrüm sessiz bir çığlık dizisi nağme kimdir,nağme gerçek adı ne,nağme kimdir,nagme kimdir,leyla feray kimdir, ömrüm sessiz bir çığlık nağme kimdir boy kilo,nağme gerçekte kim,ömrüm sessiz bir çığlıktaki kız kimdir,nağme boy kilo,nağme nereli,nağme kaç yaşında,ömrüm sessiz bir çığlık nağme gerçek ismi ne,leyla feray kimdir kaç yaşında boy kilo

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder