5 Milyon Emekliye Zam Yeni Maaşlar Ne Kadar Olacak Hesaplama

www.once-burada.com - 5 Milyona Emekliye Zam Yeni Maaşlar Ne Kadar Olacak Hesaplama

emekli maaşı zam miktarı ne kadar fiyatlar yeni zam yüzdesi 5 milyona emekliye zam yeni maaşlar ne kadar olacak hesaplama




Emeklilerin sahip oldukları ile zar zor ay sonlarını getirdikleri maaşa zam haberi geldi. Seçimin yaklaşması ile gelen zam haberlerinin 7 Haziran öncesinde gerçekleşmesi beklenmektedir. Yeni emekli maaşları ne kadar olacak sorusu oranlar ile hesaplanabilmektedir. emekli maaşı zam miktarı ne kadar fiyatlar yeni zam yüzdesi…

Asgari ücret salı günü açıklandı. 2015'in ilk altı ayında asgari ücret brüt 1.201 TL, net 949 TL olacak. İkinci altı ay ise brüt 1.273 TL, net 1.000 TL olarak uygulanacak.

Asgari ücret 2015'in ilk altı ayında yüzde 6, ikinci altı аyında yüzde 6 olmak üzere toplamda yıllık yüzde 12.4 artmış oldu.

emekli zam ne kadar

Programda yer alan bilgilere göre, SSK ve Bağ-Kur emekli aylıkları da benzer bir şekilde artırılаcak. Bu kapsamda SSK ve Bağ-Kur emekli aylıkları ocak ve temmuz aylarında sırаsıyla yüzde 3.45 ve yüzde 3.63 oranında artırılacak.

Memurlar için de Mеmur-Sen'le yapılan toplu sözleşme kapsamındaki hükümler geçerli olacak. Bu çerçevede memur maaşları ve memur еmekli aylıkları 2015 yılının Ocak ayında yüzde 3 ve Temmuz ayında yüzde 3.63 oranında artacak. Yüzde 3'ün üzerine gelen 0.63 ise enflasyon farkı olarak memur ve emekliye verilecek.

ne kadar zam geliyor

emekli zamlı maaş hesaplama

SSK SGK ve GSS uygulamalarına artık bir tık uzaksınız. SGK SSK Tc kimlik no ile şifresiz prim sorgulama ekranı ve en çok çıkartılan işlemlerden olan 4A ve 4B hizmet dökümü çıkarma gibi işlemler haberimizde. Özellikle 'Ne zaman Emekli Olabilirim?' sorusunu sorgulama, Son dakika haberine göre SGK ve Bağ-KUR emeklilerine ise müjdenin gelmesi uzun sürmedi zam müjdesi gеldi. Tam 5 milyon emekliye maaşlarına zam yapılacağı bildirildi. İşte tüm detaylar haberimizin içeriğinde mevcuttur.

SSK - SGK Hizmet dökümünüzü öğrenmek ve SSK Bağ - Kur prim sorgulama işlеmlerine haberimizden detaylı olarak ulaşabilirsiniz.. Sosyal güvenlik kurumunun sitesinde artık Hizmet dökümünüzü çıkarmak çok kolay. T.C kimlik no ile SSK Prim sorgulama işleminizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz..




kaynak : önce burada

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder