Racon Dizisi Recep Güldağ - Sarp Akkaya Kimdir?

ATV'nin merakla beklenen yeni dizisi Racon: Ailem İçin 10 Mart salı akşamı başlıyor. Geniş oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Racon dizisinde Mehmet Aslantuğ, Tomris İncer, Sarp Akkaya ve Sezin Akbaşoğulları gibi deneyimli isimleri yanı sıra Seçkin Özdemir, Hande Doğandemir, Barış Arduç ve Ekin Türkmen gibi genç isimler yer alıyor. Dizinin en dikkat çeken oyuncularından biri olan Sarp Akkaya Racon'da Recep Güldağ karakterini canlandırıyor.

Racon Dizisi Recep Güldağ Kimdir? Gerçek Adı Ne?


Racon: Ailem İçin dizisindeki Recep Güldağ karakterini sevilen oyuncu Sarp Akkaya canlandırıyor. Görünürde hurdalık işleten Recep Güldağ karanlık işlerin adamıdır. Kenan'la aralarında geçmişten gelen bir düşmanlık vardır. Giyim kuşamına özen gösteren biri olsa da ilk görüşte insanlar üzerinde hiç de iyi bir izlenim bırakmaz. Genç ve güzel bir kız olan Zerrin'i can düşmanı Kenan'ın oğluna yakınlaştırarak düşmanının bir adım önünde olmayı planlamaktadır.


Sarp Akkaya Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?


Sevilen oyuncu Sarp Akkaya 13 Mayıs 1980'de İstanbul'da dünyaya geldi. Küçük yaşyan itibaren oyunculuk yapan Sarp Akkaya, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'ndan mezun oldu. Sevilen oyuncu ilk olarak 1995'de yayınlanan Bizim Aile dizisinde rol aldı. Uzun bir aradan sonra tekrar kamera karşısına gelen oyuncu 2004 yılında yayınlanan Ah Be İstanbul dizisinde yer aldı. Ayrıca Ertelenmiş Hayatlar, Kurtlar Vadisi Pusu, Şöhret Okulu, Gece Gündüz, Sürgün Hayatlar ve Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde de rol alan genç oyuncunun kariyerindeki en önemli diziler ise Ezel ve Suskunlar.


Etiketler: Racon Recep Güldağ Kimdir? Racon Dizisi Recep Güldağ Gerçek Adı Ne? Racon Recebin Gerçek İsmi, Racon Dizisi Recep, Sarp Akkaya Kimdir? Sarp Akkaya Biyografisi, Sarp Akkaya Dizileri, Sarp Akkaya Kaç Yaşında? Sarp AkkayaFotoğrafları, Sarp Akkaya Resimleri, Sarp Akkaya Racon Dizisi, Sarp Akkayanın Doğum Günü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder