Beş Kardeş Melike (Fahriye'nin Kızı) Merve Ateş Kimidir?

Kanal D'nin yeni dizisi Beş Kadeş pazartesi akşamlarına tenk katıyor. Kadrosunda Serkan Keski, Melisa Sözen, Nihal Yalçın, Osman Sonant, Fatih Artman, Nadir Sarıbacak, Tansu Biçer, Ece Dizdar, Serdar Orçin, Ayşen Gruda ve Köksal Engür gibi bir çok sevilen ismi barındıran Beş Kardeş dizisinin dikkat çeken oyuncularında biri de Merve Ateş. Küçük oyuncu Merve Ateş Beş Kardeş dizisinde Fahriye'nin kızı Melike'yi canlandırıyor.


BEŞ KARDEŞ OYUNCU KADROSU İÇİN TIKLA!

Merve Ateş Beş Kardeş Melike Kimidir?


Küçük oyuncu Merve Ateş, 19 Aralık 2006'da dünyaya geldi. Daha önce Sihirli Annem ve Canım Babam gibi dizilerde rol alan küçük oyuncu kameralara hiç de yabancı değil. Beş Kardeş dizisinde Melisa Sözen'in canlandırdığı Fahriye karakterini kurnaz kızı Meklike'yi canlandıran Merve Ateş başarılı oyunculuğu ile izleyenleri kendine hayran bırakıyor.
Etiketler: Beş Kardeş Melike Kimdir? Beş Kardeş Dizisi Melike Gerçek Adı Ne? 5 Kardeş Melike Gerçek İsmi, Beş Kardeş Dizisi Melike , Merve Ateş Kimdir? Merve Ateş Biyografisi, Merve Ateş Gerçek Hali, Merve Ateş Dizileri, Merve Ateş Kaç Yaşında? Merve Ateş Fotoğrafları, Merve Ateş Resimleri, Merve Ateş Beş Kardeş Dizisi, Merve Ateş Doğum Günü,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder