Minecraft Full İndir | Minecraft İndir | Minecraft Kurulumu Resimli Anlatım | Tek Link Direkt İndir

Merhaba değerli minecraft severler.

Bu yazımızda sizlere nasıl minecraft indirebileceğinizi ve yüklebileceğinizi anlatıcağız.

Öncelikle aşağıdaki linklerden minecraft indirin sonrasında indirdiğiniz "Minecraft.exe" dosyasını (eğer dosya uzantıları gösterme açık değilse .exe yazmaz sadece minecraft.exe gözükür.)



Gelen ekrandan "Username : " kısmına oyunda görünecek olan Minecraft rumuzunuzu yazın. ardından alt taraftaki "Force Update" seçeneğini işaretleyin.
Minecraft indir
Ardından "Enter Game" Tuşuna Basın. Eğer daha önceden oyunu yüklediyseniz oyunu en son sürüme güncelliyecektir minecraft launcher. Eğer yüklü değilse internet hızınıza bağlı olarak minecraft son sürümü bilgisayarınıza kurucaktır. ortalama 3 ila 10 dk arası sürmektedir.
Minecraft kurulumu
İndirme bittikten sonra karşınıza aşşağıdaki resimdeki gördüğünüz gibi ingizlice minecraft gelicektir. eğer minecraftı türkçe olarak oynamak isterseniz türkçe minecraft adlı makalemize bakın. (yapması oldukça basittir 15 saniyenizi almaz.)
türkçe minecraft


Minecraftı başarıyla indirdiniz ve kurdunuz. Artık isterseniz single player olarak istersenizde multiplayer olarak  oynayabilirsiniz. bize sorarsanız multiplayer daha zevkli, singleplayer bir zaman sonra sıkabiliyor. Size önerimiz en az 1 arkadaş daha bularak multiplayer oynamak ama tabii önce minecraft ı öğrenmeniz gerekiyor :)


LÜTFEN 30 SANİYENİZİ AYIRIP YORUM YAZIN!
EMEĞE SAYGI!

fullminecraftindir.blogspot.com gururla sunar.

DMCA
Bu yazıdaki resim video yazı ve diğer materyaller DMCA tarafından yasal olarak korunamaktadır kopyalanması yada kaynak göstermeden değiştirilip yayınlanması kesinlikle yasakdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder